0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Змішувачі для кухні Deante



Показано з 1 по 20 із 51 (всього сторінок: 3)

Змішувачі для кухні Deante

Змішувачі для кухні Deante (Данте)

При нинішньому розмаїтті змішувачів дуже важко зупинити свій вибір на конкретний товар. Напевно хочеться купити якісний змішувач, при цьому не витративши зайвого. Змішувачі для кухні Deante є оптимальне співвідношення ціни і якості і доступні більшості українських споживачів.

Компанія Deante (Данте) була заснована в Польщі, в м Лодзь. Її основною спеціалізацією стало виробництво сантехнічного обладнання для кухні, потім асортимент змішувачів був доповнений моделями змішувачів для ванної кімнати та душовими кабінами. В Україні під маркою Deante добре відомі змішувачі для кухні Данте та кухонні мийки з композитних матеріалів.

Якість змішувачів Deante

Відстежуючи всі модні тенденції в області кухонних інтер'єрів і потреби споживачів Deante створюють не тільки практичні і надійні, але і дуже оригінальні кухонні змішувачі. Для виробництва використовуються тільки найякісніші матеріали - це латунь, нержавіюча сталь, кераміка. Гарантія на змішувачі Данте становить 5 років.

Кухонні змішувачі Deante легко впізнати по незвичайному дизайну і оригінальним колірним рішенням. В асортименті широко представлені моделі з покриттям зі штучного каменю різних кольорів. Купити змішувач Данте зеленого, жовтого або червоного кольору - не проблема, якщо Ви вибираєте змішувач Данте.

Купити кухонний змішувач Deante (Данте Польща), низькі ціни в інтернет магазині, доставка в міста України: Львів, Стрий, Миколаїв, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород, Трускавець, Рівне, Вінниця, Хмельницьк, Луцьк, Житомир, Київ, Одеса, Херсон, Запоріжжя, Суми, Полтава, Дніпропетровськ, Харків, Кривий Ріг, Мелітополь, Кропивницький, Дніпро, Черкаси, Чернігів.

Розгорнути