0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Змішувачі для умивальника Ferro



Показано з 1 по 15 із 15 (всього сторінок: 1)

Змішувачі для умивальника Ferro

Змішувачі Ferro (Ферро Польща)

Змішувачі ferro відрізняються гарним дизайном, який особливо популярний на ринку Східної Європи. Всі моделі виконані в стилі «модерн» і характеризуються плавними лініями, глянцевим хромовим покриттям і відсутністю зайвих вигинів.

Більшу частину пристроїв цього виробника займають одноважільні моделі. Їх виготовляють з важкої щільної латуні, що робить їх стійкими до впливу води і домішків, що входять до її складу. З роками латунь темніє, тому щоб цього уникнути, змішувач для умивальника покривають декількома шарами хрому.

Картриджі для змішувачів ferro компанія виготовляє сама. Вони бувають двох розмірів - з діаметром 35 і 40 мм. Всі вони мають керамічні диски, які повністю відповідають розмірам корпусу пристрою, що дозволяє звести до мінімуму вплив механічних впливів при щоденній експлуатації. Саме тому працювати ці пристрої можуть десятки років. Варто відзначити, що вентильні варіанти обладнуються кранами - буксами з керамічними вставками, що дозволяє затримувати змащувальне засіб, які використовується для пом'якшення руху маховика.

У виробника Ферро є змішувачі для ванни, і для умивальника, і для кухонного миття. Крім того, є змішувачі ферро для біде, які відрізняються можливістю регулювання положення аератора, що дозволяє задавати напрямок струменя. Моделі для раковин оснащені донним клапаном.

Вироби, виконані в класичному стилі, мають ДВОХВЕНТИЛЬНІ системи з хрестоподібними і круглими ручками. Варіанти для ванних йдуть в комплекті з душовими лійками. Крім того, є вироби з термостатичним регулюванням води.

Купити змішувач для умивальника ferro можна як у спеціалізованих магазинах, так і в інтернет-магазині, в Києві чи у Львові. Ціна при цьому буде оптимальною, а товар доставлять зручним для Вас способом в будь-який населений пункт України.

Доставка по Україні: Вінниця, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Луганськ, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці.

Розгорнути