0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Керамограніт Cersanit



Показано з 1 по 20 із 164 (всього сторінок: 9)

Керамограніт Cersanit

Висока якість та доступна ціна – те, що коротко модна сказати про керамограніт Cersanit. І геть не дивно, що цей товар користується неабиякою популярністю серед українців. Відповідно вже можна говорити і про якість керамограніту безпосередньо під час експлуатації.

Виробник запевняє, що керамограніт виготовляють з матеріалів, які створюють надвисоку та якісну текстуру керамограніту, який прослужить не один рік. Зрештою, ці слова підтверджують і ті, хто вже обрав цю марку і використав її для облицювання власного помешкання. Плитка – не втрачає зовнішнього вигляду і витримує різноманітні навантаження.

Виготовляють керамограніт Cersanit у кількох розмірах: 45 на 45, 33 на 33 та 40 на 40. Товщина плиток від 8 до 12 см. Найчастіше такий керамограніт використовують для викладання підлоги у помешканняхї та комерційних будівлях. Однак сучасні тенденції диктують моду на викладання такої плити і на стінах. Все залежить від вашого смаку та вподобань.  

Адже серед запропонованих колекції керамограніту Cersanit ви можете знайти плити з глянцевою поверхнею, або з фактурною. Однотонного кольору стриманих наближених до натуральних тонів, або ж виготовлену під натуральний камінь.
Обирайте керамограніт Cersanit та створюйте особливий дизайн високої якості у власних інтер’єрах.

Керамограніт купити виробника Cersanit (Церсаніт) за дешевими цінами в інтернет магазині Львів, Київ, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Хмельницьк, Чернівці, Рівне, Вінниця - Україна.

Розгорнути