0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Штори на ванну Radaway



Показано з 1 по 20 із 43 (всього сторінок: 3)

Штори на ванну Radaway

Шторки для ванни Radaway (Радавей)

Компанія Radaway, порівняно юний європейський виробник такої продукції як душові кабіни Radaway, виробництво було розпочато в 2006 році.
Почуття стилю, тонкий смак, модернові віяння можна розгледіти у всіх лінійках душових кабін Radaway. Завдяки своїй високій якості і незвичайному дизайну продукцію Radaway знають не тільки в Польщі, але й в Італії, Німеччини, Словаччини, Угорщини, Румунії, Чехії, України, Білорусії, Росії, країнах Балтії та інших країнах.
Компанія Radaway велику увагу приділяє контролю якості, як на етапі підготовки, так і при виготовлення продукції. Продукція кожної серії Radaway перевіряються в спеціальних боксах перед виходом з виробництва. Компанія Radaway надає обслуговування своєї продукції, гарантійний та післягарантійний сервіс, а також наявність запасних частин.
Якщо Ви бажаєте зробити Вашу ванну кімнату красивою і сучасною, встановіть в неї душову кабіну Radaway і Ви будете отримувати задоволення кожен день!

Купити шторку для ванни Radaway (Радавей) в магазині "КерамаСвіт", низькі ціни в Україні, доставка в  міста: Львів, Київ, Харків, Чернівці, Ужгород, Тернопіль, Миколаїв, Стрий, Дрогобич, Трускавець, Мукачево, Івано-Франківськ, Рівне, Вінниця..

Розгорнути