0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Меблі Roca



Показано з 1 по 20 із 99 (всього сторінок: 5)

Меблі Roca

Меблі для ванної кімнати Roca (Рока Іспанія)

Облаштування ванної кімнати - це не тільки сантехніка, але і меблі для зберігання різних банних приладь, рушників, засобів гігієни. Тому компанія Roca включила в свій асортимент стильні комплекти меблів, які включають: підвісна шафка і меблевий модуль з раковиною і висувними ящиками. Модуль під раковину і підвісну шафу виготовлені з МДФ підвищеної вологостійкості, раковина - з високоякісної кераміки з емалевим покриттям.

Основні переваги меблів Roca?

Практичність. Всі елементи меблів Рока мають особливе покриття, що забезпечує захист від впливу вологи. Ящики модуля під раковину оснащені самозакривним механізмом з плавним ходом. Вбудована раковина економить місце і невибаглива у догляді.

Дизайн. Моделі меблів для ванних «Рока» - це елегантний мінімалізм, строгі лінії, зручний функціонал і бездоганна ергономіка.
Довговічність. Завдяки якості матеріалів та інноваційним технологіям виробництва меблі Roca служить десятки років без необхідності ремонту.
Надійність. Кріплення, ручки, з'єднувальні елементи мають тривалий ресурс служби.
Ціна. При всіх своїх достоїнствах меблі марки Roca доступні за ціною.

Комплекти меблів Рока для ванних кімнат?

Roca випускає вражаючий асортимент меблів для ванних кімнат за цінами, які дозволять вам повністю облаштувати санвузол і не вийти за рамки бюджету. У каталозі нашого магазину представлені ​​меблі середнього цінового сегмента з колекцій Victoria Nord і The GAP. Моделі доступні в декількох колірних рішеннях і розмірах.

Модуль під раковину можна монтувати в стіну як підвісний або підняти його на елегантних хромованих ніжках. Це дозволить підлаштовувати меблі під потреби приміщення і економити площу невеликих ванних кімнат.

Як купити Roca меблі у ванну кімнату?

Ми пропонуємо найкращі іспанські меблі для ванних кімнат від компанії Roca, великий вибір, комфортні умови оплати та доставки. Доставка меблів та інших товарів здійснюється у всі міста країни. Щоб підібрати сантехніку і комплект меблів для ванної кімнати «під ключ», зв'яжіться з нашими менеджерами за телефонами, вказаними на сайті. Також ми будемо раді допомогти вам по Skype.

З меблями Roca створити чудову атмосферу гармонії і стилю у ванній кімнаті легко! З інтернет-магазином «КерамаСвіт» купувати меблі для ванної просто, легко і вигідно! Оформіть замовлення на покупку меблів на нашому сайті або в телефонному режимі - і ми доставимо вам товар в будь-який куточок України, а саме: Львів, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Полтава, Черкасси, Чернігів, Сумми, Рівне, Вінниця, Тернопіль, Миколаїв, Чернівці, Ужгород, Трускавець..

Розгорнути