0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Унітази Excellent



Показано з 1 по 11 із 11 (всього сторінок: 1)

Унітази Excellent

Висока якість, ергономічність і практичність - головні показники, на які слід звертати увагу при виборі сантехнічного обладнання. Унітази Excellent, виготовленням яких займається відомий польський виробник, відповідають усім зазначеним вимогам і справедливо користуються попитом протягом багатьох років. Оскільки у виробництві використовуються тільки безпечні матеріали без шкідливих хімічних домішок, дана сантехніка є абсолютно екологічною.

Зручність використання сантехніки залежить від багатьох факторів, але в першу чергу на рівень комфорту впливає функціональність моделі. Саме тому купити польскі унітази Excellent - краще рішення, оскільки всі колекції польського виробника представлені обладнанням, продуманим до дрібниць. Підвісний тип монтажу дозволяє проводити установку навіть в невеликих або суміщених санвузлах, де кількість вільного простору обмежена. Крім цього, виглядають унітази Excellent завжди оригінально і виграшно в порівнянні з моделями, які вимагають для підлоги установки. Горизонтальний тип зливу робить їх ідеальним варіантом як для приватних будинків з індивідуальною каналізаційною системою, так і для квартир. При монтажі всі кріплення ховаються, тому дизайн приміщення не буде зіпсований непотрібними деталями.

Оскільки виготовлено дане сантехнічне обладнання з високоміцної кераміки, в його довговічності можна бути впевненим на 100 відсотків. Стійкість до різного роду механічних пошкоджень, в тому числі до подряпин і сколів гарантує - зовнішній вигляд унітазів залишиться таким же навіть через кілька років активної експлуатації.

Затребуваність унітазів Excellent на ринку сантехнічного обладнання в Києві, Львові і в усій Україні цілком очікувана - крім високої функціональності вони відрізняються ще й естетичністю. Зовнішній вигляд унітазів Екселент максимально лаконічно і поєднує в собі кращі ідеї польських фахівців, які працювали над оформленням. Білосніжний колір, вишуканість ліній, простота і індивідуальний дизайн перетворюють кожну модель в один з кращих зразків сантехніки на ринку.

Форму унітазів Excellent можна підібрати з урахуванням стилістичного оформлення сантехнічного вузла. Відсутність зайвих деталей дозволяє вписати обладнання в дизайн приміщень з класичним і сучасним інтер'єром, проте доречніше за все така сантехніка виглядає в стилях хай-тек, контемпорарі та мінімалізм.

Купити підвісний унітаз Excellent (Екселент) по низьким цінам, з доставкою в усі міста України: Львів, Чернівці, Луцьк, Ужгород, Миколаїв, Чернігів, Черкаси, Суми, Київ, Івано-Франківськ, Житомир, Одеса, Рівне, Вінниця, Тернопіль, Кропивницький, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Херсон, Мелітополь, Маріуполь.

Розгорнути