0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Акрилові ванни Radaway



Показано з 1 по 20 із 62 (всього сторінок: 4)

Акрилові ванни Radaway

Акрилові ванни Radaway (Радавей)

Акрилові ванни Radaway виробляються однією з найуспішніших польських фабрик, яка з 2002 року результативно і ефективно займається створенням висококласних сантехнічних виробів для облаштування інтер'єрів в комерційних підприємствах, оселях або навіть державних установах, виходячи із затвердженого набору ключових вимог до якості продукції, усіляких стандартів і всіляких сертифікатів добротності. Компанія Радавей стрімко досягла колосальної продуктивності, а саме світового визнання і непорушних лідерських позицій на міжнародному будівельному ринку, основними факторами для досягнення якої послужили:

-    використання виключно затребуваних і інноваційних методик;

-    актуалізація технологій і дизайнерських тенденцій;

-    розширення бази потенційних клієнтів шляхом проходження їх основним запитам;

-    співпраця зі світовими замовниками та постачальниками.

Особливості ванн акрилових Radaway

Серед ключових переваг і характеристик акрилових ванн Радавей особливо важливо виділити добротність, зносостійкість, практичність, приголомшливі візуальні властивості, функціональність, екологічність і довговічність. Як і, найширший діапазон моделей від польського виробника дозволяє вибрати, як бюджетний варіант сантехнічного виробу, так і продукцію, яку можна віднести до розряду елітних і ексклюзивних. Крім усього іншого варто відзначити наступні переваги:

-    Прямокутна форма санітарної техніки підкреслить ергономічність і раціональність, як просторих санвузлів, так і кімнат, які не вирізняються значними габаритами.

-    Акрил, використаний в якості основної сировини для виробів, відрізняється відмінними теплоізоляційними властивостями і антиковзаючим покриттям, що дозволяє підвищити комфортність здійснення гігієнічних процедур.

-    Параметри продукції представлені показниками ширини в діапазоні від 70 см до 99 см, і висота - від 150 см до 199 см, що дозволяє оперативно вибрати оптимальну модель для облаштування інтер'єру простору.

-    П'ятирічний гарантійний період експлуатації підтверджує підвищену довговічність виробів.

-    Панелі та ніжки для ванн дають можливість удосконалити естетичність приміщення.

-    Відмінні властивості екологічності та гіпоалергенності обумовлені відсутністю в матеріалах токсичних речовин і інших шкідливих домішок.

Дизайн з акриловими ванними Radaway

Первозданна чистота і білосніжність алебастру, властива колекціям ванн акрилових Radaway, гармонійно доповнює інтер'єри, виконані, як в класичних дизайнерських концептах, так і в гостроактуальних композиційних варіаціях. Акрил, використаний в ході виготовлення, не жовтіє з часом, що дозволяє зберегти естетичність інтер'єру протягом тривалого періоду. Прямокутна форма з чіткими і вивіреними лініями додасть ванній кімнаті особливої ​​виразності, динамічності і певної чарівності. Найбільш виграшно акрилові ванни Радавей підкреслять модерн, контемпорарі, Шеббі-шик або мінімалізм, розставляючи правильні акценти в оформленні та наповнюючи атмосферу простору чистотою, невимушеністю і розміреністю.

Купити акрилову ванну Radaway (Радавей Польща), низькі ціни в інтернет магазині КерамаСвіт, доставка в міста: Львів, Стрий, Трускавець, Дрогобич, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород, Хмельницьк, Вінниця, Рівне, Житомир, Київ, Суми, Одеса, Миколаїв, Полтава, Херсон, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький, Чернігів, Черкаси, Кривий Ріг, Мелітополь, Маріуполь, Україна.

Розгорнути