0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Змішувачі для кухні Ravak



Показано з 1 по 6 із 6 (всього сторінок: 1)

Змішувачі для кухні Ravak

Переваги змішувача для кухні від RAVAK

Якщо вам необхідний надійний змішувач для кухні, зверніть увагу на продукцію RAVAK. Вона відрізняється перевагами, які виділяють її серед аналогічних пропозицій інших відомих брендів.
Для початку слід чітко усвідомити, що змішувач для кухні Равак - це не той пристрій, на якому варто економити. Адже він постійно використовується: згідно зі статистикою, середній користувач експлуатує кухонний змішувач в 10 разів частіше аналогічних приладів для ванної кімнати.
Крім вимог до дизайну, слід враховувати функціональну складову: зручність, надійність, якість. Гармонійне поєднання всіх цих властивостей компанія RAVAK вкладає у свою продукцію серії ravak classic та ін.

Характерні особливості кухонних змішувачів Ravak

З погляду механіки немає істотних відмінностей між пристроєм кухонного змішувача і змішувача для ванної. Однак присутні технічні особливості і особливі функції, про які ми поговоримо далі.
Компанія Равак пропонує змішувачі одних важелів, які давно займають лідируючу позицію на ринку сантехніки. Користувачам подобається пристрій, що дозволяє відкривати і закривати кран рухом одного пальця. Регулювати потік води легко, навіть якщо руки зайняті!

Крім очевидних функціональних переваг кухонні змішувачі з серії ravak classic створені з оглядкою на необхідність економити воду. Якщо у вашій квартирі стоять лічильники води, після установки нових змішувачів від Равак ви помітите економію вже в перший місяць.
Кухонний змішувач Равак відрізняється від «побратимів» формою і розміром. Струмінь з крана повинен потрапляти в центр раковини, при цьому не повинно виникати неприємних бризок, а під носик крана повинна поміщатися велика каструля. В іншому випадку змішувач втратить у зручності та функціональності. Якщо ви вирішите купити ravak для кухні змішувач, то швидко переконаєтеся, що кран відповідає всім необхідним вимогам.

Існують низькі, високі і дуже високі виливи. Пам'ятайте: чим вище носик, тим сильніше струмінь і більше бризок.
Важливий параметр при виборі - це кут повороту виливу. Змішувачі серії ravak be happy повертаються на 180 градусів. При бажанні ви можете підібрати модель, яка крутиться навколо своєї осі. Однак такі пристрої призначені для мийок, котрі не туляться до стіни.

Висувний вилив дозволяє наповнювати водою великогабаритний посуд або користуватися мийним центром з 2 чашами. Його трубка висувається на 60-120 см. Шланг змішувача виготовлений з якісної гуми або полімеру PEX з металевої опліткою, тому він вірно прослужить довгі роки.
Конструкція сопла залежить від ваших уподобань. Можна вибрати класичний варіант з аератором на кінці. Більш просунуте рішення - коли вилив завершується лійкою-душем. Купити ravak такої конструкції варто заради зручності. Сопло працює в 2 режимах: душ або аерований струмінь. Ви можете мити зелень і ягоди, не пошкоджуючи їх. Крім того, в такому режимі зручно обполіскувати посуд.

Купити змішувач для кухні Ravak (Равак Чехія) в інтернет магазині сантехніки "КерамаСвіт", низькі ціни, доставка в міста: Львів, Дніпропетровськ, Полтава, Харків, Одесса, Херсон, Запоріжжя, Кіровоград, Кривий Ріг, Черкасси, Чернігів, Стрий, Миколаїв, Трускавець, Київ, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Ужгород, Житомир, Вінниця, Рівне, Україна.

Розгорнути