0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Плитка Cerrad для ванни



Показано з 1 по 20 із 413 (всього сторінок: 21)

Плитка Cerrad для ванни

Керамічна плитка Cerrad (Кахель Церрад) для ванної кімнати

Фірма Cerrad веде свою успішну історію з 1994 року. У 1997ому розпочала виробництво клінкерної пликти. І вже відтоді отримала високу оцінку якості від клієнтів у усьому світі. Завдяки глибокому випіканню плитка Cerrad має високий рівень зношуваності та довговічності. Ваше рішення не буде помилковим, якщо виберете цю позицію для зовнішніх робіт, чи приміщення, де передбачається висока зношуваність. І звичайно цей товар легко переносить зміну погодніх умов, є морозостійким.
Клінкерна плитка Cerrad зарекомендувала себе, як товар з високою якістю за помірну ціну. Варто зазначити, що виготовлення усіх позицій фірми Cerrad відбувається на італійському обладнанні з високою позитивною репутацією. Підприємства компанії знаходяться на заводах у містах Радом та Стараховице.
Купити керамічну плитку Cerrad (Кахель Церад) для ванної кімнати, низькі ціни в інтернет магазині КерамаСвіт. Доставка в міста: Львів, Стрий, Трускавець, Миколаїв, Тернопіль, Харків, Чернівці, Ужгород, Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне, Вінниця, Житомир, Київ, Одеса, Хмельницьк, Суми, Чернігів, Черкаси, Запоріжжя, Дніпро, Кропивницький, Херсон, Полтава, Україна.

Розгорнути