0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Умивальники Ravak



Показано з 1 по 20 із 47 (всього сторінок: 3)

Умивальники Ravak

Умивальники Ravak (Раковини Равак)

Раковини Ravak виробляються однойменною чеською компанією Равак, яка широко відома в усьому світі високою якістю своєї продукції і новаторськими ідеями дизайну. Матеріалом для виробництва раковин служить литий мармур. Це матеріал, що виникає в результаті з'єднання меленого доломіту і акрилової смоли. Досконала технологія виробництва дозволяє отримувати умивальники Равак самих різних форм, у тому числі і таких, які неможливо надати виробам з санфаянса.

Чешські раковини Равак відрізняються чудовою міцністю, ідеально гладкою поверхнею, довговічністю і простотою у догляді. Форми раковин настільки ж практичні, наскільки і елегантні. Більшість моделей Ravak має «крило», на якому легко розміщуються всі необхідні гігієнічні приналежності. Різноманітність форм і розмірів умивальників Ravak дозволяє встановлювати їх у ванних кімнатах будь-яких розмірів і використовувати площу приміщення з найбільшою доцільністю.

 Купити раковину у Львові, Києві, Харкові, Чернівцях, Івано-Франківську, Луцьку, Житомирі, Тернополі, Полтаві, Дніпропетровську, Одессі, Рівне, Вінниці, Чехія, Україна..