0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Душові кабіни Deante



Показано з 1 по 20 із 21 (всього сторінок: 2)

Душові кабіни Deante

Душові кабіни Deante (Данте)

У 2010 році компанія «Deante» представила ряд душових кабін, різних за формою і розмірами, способу відкриття, типам скління і багато чому іншому, невидимому, але важливому.

Якщо приміщення декоровано в стилі мінімалізм - віддайте перевагу душовій кабіні Deante "Cubic". Також можна встановити "Zoom" або "Flex", які по-різному відкриваються (навстіж і розсувний варіанти). Розсувні двері економлять місце у ванній кімнаті, так як відкриваються в спеціальну вбудовану порожнину. Варіант комбінування двері "Flex" зі стінкою утворює квадратну душову кабіну Данте. Таке рішення полегшує догляд за виробами, так як всі поверхні доступні для прибирання. Круглі моделі від компанії "Deante" дозволяють заощадити площу приміщення, завдяки різному радіусу відкривання дверей та встановлення на вбудований в підлогу піддон.
Душові кабіни Данте "Abrila" або "Cubic" мають двостулкові двері, а вироби під романтичними назвами "Vanilla" або "Vigo" - розсувні. Серед запропонованих моделей з розсувними дверима споживач може вибрати вироби з різним склінням: прозорим, графітовим, матовим, шорстким або з ефектом "морозних візерунків".

Ще більш важливі деталі, які не видно, такі як ролики, завіси, прокладки. Ролики з подвійними підшипниками в кабінах для душу Deante дозволяють дверцятам безшумно їздити. Ролики можна зняти, що полегшує процес чищення кабіни. Зручні металево хромовані ручки, відбійники і гумові ущільнювачі - важливі елементи, завдяки яким будь-який кабіною можна користуватися довго і з найбільшим комфортом.

Вибираючи відповідну модель душової кабіни Данте, ми повинні враховувати розміри приміщення. У великих ванних кімнатах радимо встановлювати квадратні душові кабіни Deante, такі як "Cubic", "Corner" або "Vigo". Компанія «Deante» пропонує широкий ряд моделей душових кабін: напівкруглих, квадратних, з похилими дверима, а також розсувними, з прозорим або матовим склом.

Купити душову кабіну Deante (Данте), низькі ціни в інтернет магазині КерамаСвіт, доставка в міста України: Чернівці, Ужгород, Трускавець, Миколаїв, Стрий, Дрогобич, Львів, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Вінниця, Житомир, Хмельницьк, Київ, Одеса, Суми, Черкаси, Чернігів, Полтава, Запоріжжя, Харків, Дніпро, Кпропивницький, Кривий Ріг, Мелітополь, Маріуполь.

Розгорнути