0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Душові кабіни Radaway



Показано з 1 по 20 із 884 (всього сторінок: 45)

Душові кабіни Radaway

Душові кабіни Radaway (Радавей)

Щоденне прийняття душу - проста, але необхідна гігієнічна процедура. Щоб зробити її максимально зручною і приємною, компанія Radaway виробляє душові кабіни з неповторним дизайном та актуальними конструктивними рішеннями, які дозволять кожному клієнтові вибрати найбільш підходящий варіант.

Концепція дизайну

Дизайн душових кабін Radaway (Радавей Польща) виділяється на загальному тлі виробників своєю елегантною простотою. Правильні форми, чисті лінії, легкість конструкцій гармонійно поєднуються з надійністю і функціональністю, створюючи неповторний і впізнаваний продукт, яким є душові кабіни і душові двері Radaway. Всі моделі виконані з великих листів розжареного скла і хромованих каркасів. Усього доступно вісім варіантів колірних і фактурних рішень скла. Але каркас і фурнітура незмінно залишаються хромованими, завдяки чому вони прекрасно поєднуються з будь-яким видом скла. Кожна деталь душових кабін Радавей продумана до дрібниць. Тут Ви не знайдете нагромадження фурнітури та профілів, жодного зайвого кріплення або направлення. Виробник пропонує широкий вибір безкаркасних і бездверних кабін, які виглядають легкими і навіть крихкими. Вишуканий дизайнерський мінімалізм і максимальний комфорт - головна ідея, якій підпорядковані всі моделі.

Якість і матеріали

Будь-яка душова кабіна Радавей задовольнить побажання найвимогливіших клієнтів, оскільки вона незмінно буде виконана з найякісніших матеріалів. Для виготовлення душових кабін виробник використовує високоміцне скло товщиною 4 мм, 5 мм, 6 мм або 8 мм, яке захищене покриттям Easy Clean. Дане покриття забезпечує гігієнічність кабіни і полегшує її чистку. Металеві профілі, використовувані при виготовленні каркасів для душових, як правило, хромовані. Хромовим покриттям володіє і фурнітура, що дозволяє надовго зберегти всі складові кабіни в первозданному вигляді.

Конструктивні рішення

Скляні душові кабіни Radaway випускаються самих різних форм і розмірів: кутові або пристінні, напівкруглі, прямокутні або квадратні, симетричні або асиметричні, бездверні кабіни Walk -In. Крім того, асортимент кабін нестандартного планування дозволить вибрати кабіну, яка ідеально впишеться в будь-яку ванну кімнату. Варіанти конструкції дверей також різні. Radaway пропонує душові кабіни з розсувними, орними або складними дверима, які відкриваються плавно і безшумно. Так, розсувні двері оснащені петлями, механізм яких піднімає і опускає двері при відкритті. Крім того, є і механізм гальмування. Розсувні двері обладнані подвійними підшипниковими роликами. Всі кабіни Radaway вдосконалені еластичними ущільнювачами, що забезпечують герметичність. Безкаркасні кабіни Радавей оснащені системою стабілізаторів і додаткових кріплень. Такий широкий вибір конструктивних рішень дозволяє вибрати саме ту душову кабіну, яка буде повністю відповідати всім Вашим побажанням.

Купити душову кабіну фірми Radaway Польща в Інтернет Магазині "КерамаСвіт" оптом та в роздріб. Замовити іспанську, чешську, українську та польську керамічну плитку та сантехніку в нас можна за низькими цінами 24/7 з доставкою в міста: Львів, Івано-Франківськ, Луцьк, Хмельницьк, Чернівці, Ужгород, Тернопіль, Рівне, Київ, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, а також по всій території України.

Розгорнути