0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Піддони Deante



Показано з 1 по 18 із 18 (всього сторінок: 1)

Піддони Deante

Душові піддони Deante (Данте)

Застосування нової технології спінювання дозволяє душовому піддону від Deante ідеально прилягати до поверхні. Однак, виріб являє собою екологічно чисту продукцію, що володіє властивостями протистояти впливу більшості хімікатів.

Душовий піддон Deante (Данте) проводиться в Польщі за абсолютно новою, можна навіть сказати, інноваційної технології. На тлі широкого асортименту ринкової пропозиції вироби польської компанії виділяються технічними і експлуатаційними параметрами.

Виняткові риси виробу додає новітня технологія спінювання, яка робить можливим виготовлення продукції нешкідливим для навколишнього середовища способом, без використання небезпечних субстанцій. Новаторська технологія впливає на виконання - піддон Данте ідеально прилягає до поверхні внаслідок того, що технологічний скіс мінімальний. Завдяки цьому монтаж піддону спрощений.

Переваги технології спінювання полягають в наступному: виріб легкий по вазі і простий в обслуговуванні і установці; поверхня стійка до цвілі і вологи - поліуретанова пінка має замкнуту систему камер, які, до того ж, сприяють відмінній теплоізоляції.

До незаперечних переваг виробів експерти відносять звукопоглинаючі властивості, хімічну нейтральність, стійкість до більшості хімічних речовин. Основою душового піддону Данте є водо- і паронепроникність, що негативно впливає на розвиток грибків і плісняви. Так як виріб зроблений із екологічно чистих матеріалів, він придатний для вторинної переробки.

Душовий піддон Deante на поліуретані є сучасним, безпечним і міцним продуктом. Піддон для душу Данте не поглинає воду і не вбирає вологу. У поєднанні зі звукопоглинальними властивостями ідеально підходить для використання навіть в таких умовах, як публічні сауни.

Купити душові піддони Deante (Данте Польща), низькі ціни в інтернет магазині КерамаСвіт, доставка в міста: Львів, Київ, Чернівці, Ужгород, Хмельницьк, Рівне, Житомир, Вінниця, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Черкаси, Чернігів, Одеса, Миколаїв, Херсон, Запоріжжя, Харків, Дніпро, Кропивницький, Полтава, Суми, Мелітополь, Кривий Ріг, Україна.

Розгорнути