0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Штори для ванни Koller Pool



Показано з 1 по 16 із 16 (всього сторінок: 1)

Штори для ванни Koller Pool

Штори на ванну KollerPool (Коллер Пул)

Штори на ванну KollerPool - це економічно, практично, якісно, дешево. КерамаСвіт пропонує найнижчі ціни в Києві, Львові чи Харкові на штори австрійського виробника. Ми можемо доставити продукцію до Києва та інших міст України в найкоротші терміни.

Переваги штор KollerPool

Економія простору у ванній кімнаті, сухість і чистота, все це забезпечують стаціонарні штори на ванну, тому замовити штори на ванну KollerPool воліють багато потенційних покупців, як за кордоном, так і на території України. Продукція австрійського виробника має масу переваг:

 -        стильний дизайн,
 -        простота і зручність конструкції,
 -        простота догляду,
 -        практичність,
 -        екологічність,
 -        низька вартість.

Купуючи продукцію Коллер Пул (KollerPool), ви купуєте якісний скляний виріб з хромованими профілями і фурнітурою, який чудово буде виглядати в ванній кімнаті будь-якого стилю, і в залежності від вашого бажання акцентувати на собі увагу або здаватися непомітним в обстановці.

При виробництві продукції використовується загартоване скло, товщиною не менше 6 мм, яке здатне витримувати достатні навантаження, щоб робити виріб безпечним в експлуатації навіть для сімей з маленькими дітьми. Якісна фурнітура, вироблена в Європі, дозволяє безшумно відкривати і закривати стулки двері, при цьому робота триватиме протягом багатьох циклів і не вимагає додаткового втручання в систему.

Асортимент штор KollerPool в keramasvit.com.ua

Купити штори на ванну KollerPool (Колер Пул) можна різних конструкцій, все залежить від бажання і конструкції ванни. У КерамаСвіт представлені скляні штори, виготовлені з матового або прозорого скла, на ваш розсуд. Всі вироби забезпечені розпашними дверима, які легко і безшумно відкриваються, кількість секцій в шторах коливається від 1 до 3 (разом з конструкцією дверей).

Габаритні розміри штор коливаються від 750 мм до 1500 мм, висота виробу становить 1400 мм. Штори без проблем встановлюються на борт вашої ванни, створюючи ізольований простір для комфортного прийняття водних процедур. Купуючи і встановлюючи штори KollerPool, ви можете бути впевнені, що волога не потрапить в основний простір ванної кімнати і можете спокійно віддатися задоволенню від прийняття ванни або душу.

Догляд за скляними вітражами штор не складе великих проблем, так як вони покритими спеціальним складом, який змушує крапельки води стікати вниз, не утворюючи при цьому слідів при висиханні. У зв'язку з цим досить просто протирати штори Коллер Пул з будь-яким миючим засобом для скла або просто чистою водою.
У keramasvit.com.ua ви знайдете великий вибір сантехніки на будь-який смак, тому купуючи штори на ванну, зверніть вашу увагу на інші аксесуари, які можуть збільшити ваш комфорт і скласти затишок у ванній кімнаті, а наші фахівці подбають про те, щоб ваше замовлення було сформовано і відправлений в найкоротші терміни.

Розгорнути