0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Інсталяційні системи Grohe



Показано з 1 по 20 із 25 (всього сторінок: 2)

Інсталяційні системи Grohe

Інсталяція Grohe - високі стандарти підвісних систем

Інсталяція Grohe (Грое) виділяється серед систем свого формату приналежністю до добре відомого бренду, який представляє свою продукцію в тому числі і в елітному секторі. Репутація Grohe заслужена довготривалим випуском якісного продукту - змішувачів, інсталяцій, кухонної і ванної сантехніки. Серія монтажних рішень Grohe включає високотехнологічні інсталяції для різних видів сантехніки.

Інсталяція Grohe Rapid дозволяє легко і швидко встановити підвісну сантехніку. Висока міцність несучих елементів і їх коректний монтаж гарантують надійність всієї конструкції. Інсталяція для унітазу Grohe забезпечить стійкість до навантажень до 400 кг. Надійне кріплення бачка і всіх підводяться комунікацій виключає ймовірність поломок і проблем в щоденній експлуатації.

Крім комплексно укомплектованих інсталяцій серії Rapid SL ви можете придбати бачки прихованого монтажу Grohe, що встановлюються за стіну. Вони дозволяють приховати максимум технічних елементів і підвищити естетику встановлюється сантехніки. На відміну від інсталяцій Grohe вони не несуть підтримуючої функції і можуть використовуватися тільки для підлогових конструкцій.

Також в нашому каталозі інсталяцій Гроє представлені кнопки змиву Grohe для настінного монтажу. Вони можуть разюче відрізнятися за дизайном і конструктивним виконанням, що допомагає знайти оптимальне рішення для конкретного контексту інтер'єру і умов експлуатації.

Купити інсталяційну систему Grohe (Гроє Німеччина) для унітазу, біде, низькі ціни в інтернет магазині, доставка по Україні в міста: Київ, Чернівці, Ужгород, Чернігів, Львів, Черкаси, Кіровоград, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одеса, Житомир, Хмельницьк, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Миколаїв, Стрий, Трускавець..

Розгорнути