0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Меблі Villeroy&Boch для ванни



Показано з 1 по 9 із 9 (всього сторінок: 1)

Меблі Villeroy&Boch для ванни

Меблі для ванной кімнати Villeroy&Boch (Вілерой Бош)

Меблі для ванної Villeroy & Boch виготовлені ​​однією з найвідоміших фабрик, яка стрімко завоювала колосальне схвалення і феноменальне розташування аудиторії, як на німецьких, так і на міжнародних сегментах будівельного ринку. Фундаментальним внеском в розвиток галузі стало створення з 1748 року висококласних виробів для оформлення інтер'єрів в просторах кімнат житлового призначення, комерційних установ, державних підприємств для наповнення їх підвищеним комфортом і затишком. Запорукою приголомшливою результативності для концерну послужили також наступні фактори:

- застосування затребуваних методів в поєднанні з перевіреними часом традиціями;

- актуалізація технологічних процесів для оптимізації виробництва;

- унікальний дизайн кожного виробу;

- продуктивну співпрацю зі світовими замовниками і провідними постачальниками.

Особливості меблів у ванну кімнату Вілерой Бош

Серед незаперечних переваг і безперечних особливостей, властивих меблів для ванної Віллерой & Бош, найбільше виділяються добротність, практичність, зносостійкість, функціональність, ергономічність, чудові властивості естетичної привабливості, довговічність і екологічність. Як і, з'єднання таких переваг істотно відобразилося на формуванні вартості ексклюзивних і елітних виробів родом з Німеччини. Крім усього іншого важливо відзначити наступні показники:

- LED-підсвітка верхня, якій обладнана дзеркальна поверхня, забезпечує оптимізацію та щоденне підвищення комфортності здійснення процедур гігієни.

- Компактність параметрів надає можливість гармонійно обладнати простір, яке відрізняється особливо значними габаритами або ж середніми параметрами.

- У високоякісному, екологічному та гіпоалергенних сировину, що використовується в процесі виготовлення продукції, відсутні домішки у вигляді формальдегідів і інших речовин, що несуть шкоду здоров'ю.

- Панель МДФ, оброблена спеціальним просоченням з вологостійкими властивостями, не схильна до передчасної деформації і, як наслідок, втрати естетичності, що тільки підтверджує двадцятип'ятирічний термін гарантійного обслуговування.

- Дзеркальна поверхня відрізняється підвищеною стійкістю до скупчень вапняного нальоту і покриттю патиною, чим значно полегшує процес очищення кімнати.

- Підвісний тип установки меблів оптимальний для оптимізації ергономічності і раціональності облаштування приміщення в цілому.

Дизайн з меблями в ванній кімнаті Villeroy & Boch

Лаконічність і стримана вишуканість, властива колекціям меблів в ванній Villeroy & Boch, виражається в пропорційності строгих ліній, яка гармонійно доповнить автентичність і індивідуальність різноманітних стилістичних напрямків. Срібляста дзеркальна гладь вигідно відтіняє функціональної підсвічуванням, тим самим органічно поєднуючись з іншими предметами обстановки санвузлів. Компактність і ергономічність продукції дає можливість створити цілісну концепцію композиції, розставляючи правильні акценти в інтер'єрах. Найбільш виграшно меблі для ванних кімнат Villeroy & Boch підкреслює арт-деко, мінімалізм, контемпорарі, техно.

Купити меблі для ванної кімнати Вілерой Бош по низьким цінам, доставка в усі міста України: Львів, Київ, Чернівці, Тернопіль, Стрий, Миколаїв, Хмельницьк, Івано-Франківськ, Житомир, Луцьк, Харків, Запоріжжя, Дніпро..

Розгорнути