0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Унітази Grohe



Показано з 1 по 3 із 3 (всього сторінок: 1)

Унітази Grohe

Унітази Grohe (Гроє)

Grohe – німецька компанія заснована у 1936 році. На сьогоднішній день представництва працюють у 15 країнах світу. Grohe – відоме ім’я підтверджене багаторічною якістю. Компанія отримала низку найвищих нагород та визнань у світі. А також входить до 50 компаній, стратегії яких позитивною впливають на суспільство.
Серед широкого спектру виробів компанії Grohe поговоримо про унітази. Елемент без якого не може обійтися жодне помешкання. Якщо ви обираєте унітази Grohe дізнайтеся їхні переваги та характеристики.
Серед унітазів Grohe є підвісні у комплекті з інтсаляційною системою.  Основна перевага цих унітазів – універсальність та компактність. Виготовлені з якісних матеріалів та продумана система кріплення, що дозволяє витримувати велику вагу. Тим часом інсталяційна система продумана так, аби економити використання води. Також забезпечені шумоізоляцією, аби не видавати зайвих звуків при зливі.  
Продуманий дизайн унітазів підійде до різних стилів ванних кімнат.  Та найважливіше – це якеість, якій у компанії Grohe приділяють найбільше уваги.