0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Термостати Ravak



Показано з 1 по 10 із 10 (всього сторінок: 1)

Термостати Ravak

Переваги змішувача з термостатом від Ravak

Бажаєте надовго забути про проблеми з водозапірної арматурою? Зверніть увагу на чешські змішувачі з термостатом серії ravak classic. Вони зручні у використанні і будуть прикрашати ванну кімнату довгі роки.
Незважаючи на велику кількість пропозицій, продукція Равак залишається затребуваною на ринку. Вона володіє вагомою перевагою, якого позбавлені багато конкурентів - компанія Равак пропонує не просто змішувач, а готову концепцію.
Якщо ви запланували ремонт ванної кімнати, є сенс придбати всі важливі вузли в єдиному концепті: унітаз, біде, ванну, меблі, аксесуари. Елементи, що входять в серію, ідеально поєднуються між собою.

Різновиди змішувачів з термостатом Равак

Перш ніж купити змішувач з термостатом Ravak, зверніть увагу на дизайн пристрою. Ви повинні вирішити, який вилив вам необхідний: поворотний або фіксований, укорочений або довгий?
Виливи бувають традиційними або каскадними. Різниця між ними - у розмірі перетину підводки. Найчастіше використовують виливи з традиційною формою труби: трикутної, овальної або круглої.

Щоб правильно вибрати форму виливу, враховуйте не тільки особисті пристрасті, але й планування ванної кімнати, її дизайн, розташування сантехнічних приладів.
Ще один важливий параметр - кріплення змішувача. Існує 4 типи кріплень: для душу, для біде, для раковини, для ванни.
Термостатичні змішувачі Равак, призначені для раковини, можна закріпити на стіну або на раковину.

Термостатичні змішувачі для ванни ravak classic випускаються в двох варіантах: для кріплення на ванну і для кріплення на стіну.
Найбільш поширені змішувачі з настінним способом кріплення. Це класичний, перевірений часом варіант, який забезпечує і гідний зовнішній вигляд і надійність.
Для ванної часто вибирають змішувач з довгим поворотним зливом серії ravak be happy: він дотягується і до раковини. Це більш економічний варіант, ніж купівля двох різних змішувачів.

Однак у такого рішення присутній і недолік: при тривалому використанні змішувач може почати підтікати в місці кріплення через зношення кріплення. Час від часу його доведеться підтягувати.
Змішувачі для душу випускають без виливу. Вони розраховані на використання в душових куточках. Змішувач з термостатом оснащений ручками для подачі води і кріпленням для шланга. Змішувачі для душу завжди кріплять на стіну.
За функціональністю змішувачі серії ravak be happy бувають вентильні і кульові. Для вітчизняного водопроводу більше підходять вентильні моделі, оскільки вони пристосовані до роботи у складних умовах - не бояться жорсткої води та іржі. Ремонт вентильного пристрою не вимагає значних вкладень.

Купити термостатичний змішувач Ravak (Равак) Чехія, низькі ціни, доставка в усі міста України: Львів, Київ, Чернівці, Житомир, Рівне, Вінниця, Харків, Миколаїв, Херсон, Полтава, Дніпроптеровськ, Кіровоград, Кривий Ріг, Черкасси, Чернігів, Тернопіль, Одесса, Луцьк, Ужгород, Івано-Франківськ..

Розгорнути