0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Змішувачі для кухні Franke



Показано з 1 по 20 із 55 (всього сторінок: 3)

Змішувачі для кухні Franke

Змішувачі Franke (Франке)

Кухонний змішувач повинен не тільки забезпечити безперебійну подачу води необхідної температури, роботу без поломок і протікання, стійкість до впливу води підвищеної жорсткості, але і гармонійно вписатися в інтер'єр кухні, виглядати стильно й елегантно. Кухонні змішувачі Franke на 100% відповідають вимогам навіть самого вимогливого споживача.

Дизайнери Franke розробляють гранітні мийки Франке та змішувачі, як єдине функціональне і візуальне ціле, і пропонують вашій увазі ексклюзивні колекції змішувачів, підкреслюють інноваційний дизайн мийок Franke: сучасні мінімалістичні, класичні, закруглених і обтічних форм, асиметричні, в стилі хай-тек або модерн. Матеріали, з яких виготовляються змішувачі Franke також вражають своєю різноманітністю: нержавіюча сталь, композити на основі граніту, бронза, хром або мідь, актуальних кольорів і відтінків.

Функціонал змішувачів Franke (Франке), що включає поворотні крани, крани Франке з високим виливом, висувні шланги (в тому числі і збільшеної довжини), можливості дистанційного включення, вбудовану підсвітку, здатний задовольнити будь-які ваші побажання і забезпечує додатковий комфорт в процесі приготування їжі.

Спеціальні керамічні картриджі і кріпильні пластини забезпечують довговічність обладнання. Ви можете бути впевнені, що змішувачі Франке прослужать вам довгі роки і не підведуть в найвідповідальніший момент.

Купити змішувач для кухні Franke (Франке Швейцарія) за низькими цінами, швидкою доставкою в міста України: Львів, Стрий, Луцьк, Ужгород, Хмельницьк, Рівне, Житомир, Івано-Франківськ, Вінниця, Чернівці, Тернопіль, Київ, Черкаси, Чернігів, Одеса, Миколаїв, Харків, Полтава, Херсон, Запоріжжя, Суми, Дніпроптеровськ..

Розгорнути