0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Змішувачі для ванни і душу Ravak



Показано з 1 по 20 із 28 (всього сторінок: 2)

Змішувачі для ванни і душу Ravak

Переваги змішувача для душу від Ravak

Можна сказати, що потреба в чистоті тіла присутня в сучасній людині на генному рівні. І не дивно! Вже в 4 столітті до нашої ери атлети приймали душ після спортивних змагань. Про це оповідає старовинна ваза, знайдена на розкопках стародавнього грецького міста. Через сотні років чудовий винахід з'явився в кожному будинку.
Правда, не завжди водні процедури приносять радість: періодично підводить сантехніка. Щоб виключити подібні неприємності, слід купити змішувач ravak - подбати про встановлення по-справжньому якісної водозапірної арматури.
Фахівці називають продукцію Ravak чи не ідеальним поєднанням ціни і якості в Україні та СНД. Чому змішувачі для душу Равак - оптимальне рішення? Давайте зважимо всі «за» і «проти».

Характерні особливості змішувачів для ванни Ravak

Чешський бренд Равак пропонує змішувачі одних важелів різних концепцій: ravak rosa, Evolution, Classic ... Ви можете підібрати повний комплект сантехніки, що належить до одного концепту. Це допоможе створити у ванній кімнаті гармонійний простір, де так приємно відпочивати після важкого дня.
Вибираючи змішувач для душу ravak, простежте за тим, щоб напрямок струменя був перпендикулярно змиву. Це гарантує нормальний відтік води з піддона.
Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлені змішувачі для душу, які використовуються для обладнання ravak куточка. Це харчова латунь із хромовим покриттям. Вона забезпечує довговічність і гарний зовнішній вигляд пристрою. Щоб переконатися в якості матеріалу, досить потримати змішувач в руках: він досить важкий, що говорить про малу кількість домішок.

Якщо ви підбираєте змішувач для душової кабінки або куточка, краще продукції Ravak не знайти! Пристрої даного бренду відрізняються компактністю, продуманим дизайном, відсутністю виливу. Ми пропонуємо змішувачі для душу з різними варіантами монтажу. Ви можете підібрати моделі, призначені для прихованого або зовнішнього монтажу. Останній писк моди - душові інсталяції, які приховують комунікації в стіні.
Змішувачі для ванни від Ravak здатні працювати з проточними водонагрівачами (вони іноді зустрічаються в приватних будинках). Однак перед покупкою слід уточнити цей момент, щоб не промахнутися з моделлю. Крім змішувача, вам знадобиться термостат, який автоматично регулює температуру води. Або ж потрібно підібрати готовий змішувач з термостатом.

Механізм змішувача, який зазвичай встановлюють в ravak куточок, зібраний з кераміки, що говорить на його користь: він буде служити довго і безвідмовно. Протягом декількох років ремонт гарантовано не знадобиться. Термін гарантійного обслуговування для змішувачів Ravak - 24 місяці. Картриджі для змішувачів захищені гарантією на 60 місяців!

Чому Равак змішувачі для ванни і душу?

Перше, на що звертає увагу кожен, хто розглядає змішувачі для душу та ванни ravak, це їх естетична привабливість. Виробник Равак добре попрацював над формою і ергономікою своєї продукції.
Змішувач виглядає витончено і сучасно, чудово доповнює дизайн ванної кімнати.
Бренд Ravak забезпечує багаторівневий контроль якості продукції, що знижує ризик поломки до мінімуму. Купити ravak змішувач для ванни або душу - значить уникнути неприємностей, пов'язаних з гарантійною заміною або ремонтом змішувача.

Купити змішувач для душу та ванни ravak (Равак Чехія), низькі ціни, доставка від інтернет магазину "КерамаСвіт" у всі куточки України, а саме: Львів, Тернопіль, Луцьк, Стрий, Миколаїв, Трускавець, Ужгород, Івано-Франківськ, Житомир, Чернівці, Вінниця, Рівне, Хмельницьк, Київ, Чернігів, Черкасси, Харків, Херсон, Дніпропетровськ, Полтава, Кіровоград, Запоріжжя, Кривий Ріг, Донецьк, Луганськ, Сумми..

Розгорнути