0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Керамограніт Arte



Показано з 1 по 20 із 38 (всього сторінок: 2)

Керамограніт Arte

Керамограніт Arte (Плитка керамогранітна Арте).

Керамограніт Arte – перевірена якість відомої польської фабрики, яка впродовж багатьох років завоювала довіру клієнтів Європи та всього світу.  Для виготовлення керамограніту Arte постійно використовують сучасні технології та інноваційні підходи, які забезпечують високу якість та довговічність продукту. А якщо говорити про дизайн, то сама назва  Arte натякає, що це вироби з творчим підходом. Природня гамма кольорів, витримана класика, цікаві вкраплення різноманітних елементів та витончені деталі – це все про керамограніт Arte.

Керамограніт обирають перш за все, через високу витривалість, стійкість до великих навантежень та стирання. Керамограніт можна використовувати, як для оздоблення внутрішніх приміщень, так і зовнішніх робіт. Адже керамограніт витримає і різноманітні примхи природи та кліматичні зміни.
Щодо основних характеристик керамограніту Arte – якісні матеріали, які використовують для виготовлення: суміш глини та граніту. Це не лише забезпечує високу якість, але й має екологічну складову, керамограніт гіпоелергенний. А також передбачає виникнення на плитці різноманітних неприємностей, таких як: пліснява, грибок тощо.

Про природні виклики: сонце, сніг, дощ, мороз та спеку – які з легкістю витримає керамограніт Арте ми вже розповідали. Та крім цього варто знати, що його не знищить навіть, якщо щодня на ньому совгатиметься сотні осіб водночас. Якщо будуть кидати важкі предмети і вимиватимуть жорстикими хімічними речовинами.

Тож обираючи керамограніт Arte можете розраховувати, що прослужить він вам десятки років, не втрачаючи зовнішнього вигляду та технічних характеристик.
Впевнено обирайте серед чималої кількості колекцій керамограніту Arte та, яка найкраще підходить вашому дизайну та насолоджуйтеся якістю та красою.

Розгорнути