0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Керамограніт Golden Tile



Показано з 1 по 20 із 94 (всього сторінок: 5)

Керамограніт Golden Tile

Керамограніт Golden Tile (Голден Тайл)

Golden Tile – українська плитка високої якості. А все завдяки повному циклу, який відбувається на одному підприємстві. Відповідно на всіх етапах відбувається чіткий контроль якості. Компанія Golden Tile має і власний відділ дизайнерів, які піклуються, аби клієнти отримували найсучасніші колекції плитки та керамограніту Голден Тайл. Давайте детальніше поговоримо про керамограніт, який користується особливою популярністю серед українців та клієнтів Європи.

Керамограніт Golden Tile – передбачені для використання на стінах, підлозі, прогулянкових територіях. Він стійкий до стирання, перепаду температури, сонячних променів та сильних дощів/снігопадів. Відтак прослужить вам чимало років та не покриється тріщинами і не втратить свій зовнішній вигляд. Керамограніт Golden Tile є у двох формах: квадратна та прямокутна. Його можна викладати без швів, це створює особливий вигляд.

Серед дизайнів можна використати, як з різноманітними орнаментами, яскравих кольорів. Так і близькі до природніх матеріалів:  камінь, граніт, дерево тощо. Зрештою, колекцій керамограніту Golden Tile настільки багато, що необхідну підбере навіть найприскіпливіший клієнт. Ви зможете реалізувати у своєму помешканні найцікавіші ідеї.

Розгорнути