0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Керамограніт Paradyz



Показано з 1 по 20 із 312 (всього сторінок: 16)

Керамограніт Paradyz

Керамограніт Paradyz (Парадиж)

Польська фабрика, яка постачає керамічну плитку у десятки країн Європи. Завойовувати довіру клієнтів почали ще з 1989 року. Тож ця компанія добре розуміється на тому, що потребує клієнт, які технічні характеристики необхідні керамічним виробам, та як вони мають поєднуватися з ідеальними дизайнерськими рішеннями.

Керамограніт Paradyz – це неперевершена якість, яка тішитиме вас десятки років. Перш за все керамограніт цього виробника відрізняється особливо прискіпливою якістю. Тут продумана кожна деталь. Усі етапи виробництва контрольовані фахівцями з багаторічним досвідом. Використовують лише матеріали найвищої якості. Завдяки таким принципам вдається отримати виріб, який відповідає найвищим стандартам. Зрештою, це свідчить десятки премій та нагород, які постійно отримає компанія Paradyz.

Обираючи керамограніт Paradyz ви не будете переживати, чи витримає ця кераміка велике навантаження, чи не почне стиратися малюнок, якщо запросите в гості багато людей. Не варто переживати і за природні явища: дощ чи сніг, спека – це не погіршить зовнішний вигляд керамограніту Paradyz та не вплине на його технічні характеристики.
Варто звернути увагу і на широкий асортимент колекцій керамограніту Paradyz. Кожна колекція ідлеально продумана, від вибухових насичених кольорів. До стриманої класики та природніх орнаментів. Ви можете використовувати окремі колекції, а можете пробувати їх поєднувати між собою. Все створено для того, аби вам не доводилося стримувати себе у дизайнерських ідеях.

Керамограніт у Львові виробника Paradyz (Парадиж Польща) купити за дешевими цінами в інтернет магазині Львів, Київ, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Хмельницьк, Чернівці, Рівне, Вінниця - Україна.

Розгорнути