0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Плитка для підлоги Cerrad



Показано з 1 по 20 із 272 (всього сторінок: 14)

Плитка для підлоги Cerrad

Плитка Cerrad (Церад) для підлоги

Плитка для підлоги Cerrad від польської фабрики - якісний керамограніт і клінкер за доступною ціною, що проходить ретельний контроль якості. Компанія Церад є спадкоємцем і продовжувачем традицій 80-річної історії Радомської керамічної фабрики. У 1994 році ця фабрика була перетворена в фірму Cerrad, в якій воєдино зійшлися багаторічний досвід і сучасні технології. Висока якість продукції цінується і в Польщі і за її межами.

Технології та якість плитки Cerrad

Cerrad робить ставку на постійний розвиток і введення нових технологій. Власне тому і були ґрунтовно вдосконалені виробничі лінії і побудований новий завод з виробництва інноваційної плитки V-shape. Він є єдиний заводом такого типу в Польщі і одним з 3 в світі.

У 2015 році відкрили новий завод, з однією з найбільш модернізованих ліній виробництва і найдовшою (140 метрів) піччю для випалу. Незважаючи на модернізацію, фірма приділяє особливу увагу охороні навколишнього середовища: суперсучасні технології значно зменшують витрати енергії і емісію топкових газів. Крім усього іншого відходи від виробництва піддаються повторній переробці.

Плитка на підлогу Cerrad

Плитка для підлоги Церрад - це 13 чудових колекцій: Aqvarelle Wood, Aris, Batista, Campina, Canaletto Wood, Cortone, Limeria, Mattina, Pure Wood, Shade Wood, Sunset Wood і Urban. Практично вся продукція є ректифікована плитка. Тобто, готовий виріб на спеціальних верстатах піддається додаткової обробки по краях, порівнюються всі шпильки і нерівності, що дозволяє монтувати плитку єдиним полотном з мінімальними міжплиточними швами.

В основному в колекціях Cerrad представлена ​підлогова плитка під дерево (з імітацією дерев'яного покриття). Всі вони ідеально впишуться в будь-який інтер'єр, а завдяки своїй довговічності прослужать набагато довше, ніж підлогове покриття з дерева.

Купити польську керамічну плитку Cerrad (Церад) в інтернет магазині КерамаСвіт, низькі ціни, доставка в міста України: Львів, Тернопіль, Трускавець, Дрогобич, Миколаїв, Стрий, Рівне, Хмельницьк, Івано-Франківськ, Луцьк, Ужгород, Чернівці, Вінниця, Житомир, Київ, Полтава, Суми, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Кропивницький, Дніпро, Харків, Кіровоград, Дніпропетровськ, Маріуполь, Кривий Ріг.

Розгорнути