0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Плитка для підлоги Paradyz



Показано з 1 по 20 із 473 (всього сторінок: 24)

Плитка для підлоги Paradyz

Керамічна плитка для підлоги Paradyz (Парадиж)

Кераміка Paradyz – одна з найкращих фабрик Польщі, яка займається виготовленням керамічної плитки. Тож якщо ви надумали обирати плитку цього виробника – однозначно можете розраховувати на високу якість та багаторічну гарантію.

У нашому інтернет-магазині ми пропонуємо весь ряд колекцій плитки для підлоги Paradyz. Вибір насправді дуже великий. Ви зможете задовільнити різноманітні бажання щодо інтер’єрних рішень. Можете обрати як окремі колекції, а також експерементувати поєднуючи різні колекції між собою. В будь якому випадку ви будете задоволені результатом. Адже плитка для підлоги Paradyz продумана на всіх рівнях – від технічного до дизайнерського.

Компанія Paradyz за багато років існування отримала чималу кількість нагород та відзначилась у різноманітних конкурсах та фестивалях, де преміюють найкращих у галузі керамічної плитки та сантехніки.

Над створенням кожної колекції плитки Paradyz працює команда професійних дизайнерів із Польщі та Італії. Вони розробляють низку напрямків та стилів, серед основних: екодизайн, східні мотиви, модерн та класика.

Купити керамічна плитка для підлоги марки Paradyz (Парадиж), низькі ціни в інтернет магазині Львів, Київ, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Хмельницьк, Чернівці, Рівне, Вінниця - Україна.

Розгорнути