0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Плитка для підлоги Tubadzin



Показано з 1 по 20 із 40 (всього сторінок: 2)

Плитка для підлоги Tubadzin

Плитка для підлоги Tubadzin (Тубадзін Польща)

Група TUBADZIN - це один з провідних польських виробників керамічної плитки, лідер інновацій. З початку свого існування вона послідовно розширює асортимент виробів, вміло адаптуючи його до потреб різних груп клієнтів. Кожен з виробів фірми відповідає найсуворішим європейським стандартам.
Багатий асортимент плитки для підлоги групи Тубадзін складають в даний час чотири марки: Тубадзін (TUBADZIN), Доміно, Корзіліус і Арте. Кожна з їх вводить власні, самостійні серії виробів та колекції. Їх різнорідність стилю, дизайну, розмірів і призначення дає клієнтам повну свободу аранжування.
Марка Тубадзін - це пропозиція для тих, хто шукає унікальних рішень. Це справжній стиліст по інтер'єрах, що створює простір, який дозволяє ефективно висловити свою індивідуальність. До складу марки входять цілих п'ять товарних серій: Тубадзін, Колор - плитки великого формату соковитих кольорів, Пастель - створена для застосування в інвестиційних проектах, відповідає багатьом додатковим нормам, Майоліка - навіяна керамікою, що виготовляється в басейні Середземного Моря, а також авторська субмарки Тубондзине, проект Мачей Зень, створена рукою відомого дизайнера.

Купити плитку для підлоги керамічна марки TUBADZIN (Тубадзін), низькі ціни в інтернет магазині "КерамаСвіт" Львів, Київ, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Хмельницьк, Чернівці, Рівне, Вінниця - Україна.

Розгорнути