0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Плитка Opoczno



Показано з 1 по 20 із 397 (всього сторінок: 20)

Плитка Opoczno

Керамічна плитка Opoczno (Опочно)

Досконала плитка для ідеальних інтер’єрів – це Opoczno. Адже інакше бути й не може у компаніїх із 125 річною історією. Сьогодні офіси компанії знаходяться навіть у Північній Америці.

У колекціях Opoczno ви натрапите не лише на традиційні керамічні вироби для ванни, кухні та кімнат, але й різноманітні декоративні елементи, смальту та ректифікат. І все відповідатиме найсучаснішим вимогам. Адже у компанії є спеціальні працівники, які стежать за тенденціями ринку керамічної плитки у світі.  

Відтак серед 1000 різноманітних колекцій ви можете натрапити й на ексклюзивні пропозиції, які постійно оновлюються.
Завдяки використання високих технологій під час виробництва плитка має неперевершені властивості до зношуваності, використанні у приміщеннях з високою вологістю, а також  у місцях, де постійно змінюються температурні показники. І при таких характеристиках вас неабияк приємно здивує ціна на колекції керамічної плитки Opoczno.

Наш інтернет-каталог пропонує широкий вибір плитки: настінна, плитка, полірована, глазурована і неглазурована, для будь-якого типу поверхні. У широкому асортименті представлених товарів не останню роль відіграє продукція польської фабрики Opoczno.

Керамічна плитка купити для ванної кімнати марки Opoczno (Опочно Польща), низькі ціни в інтернет магазині Львів, Харків, Київ, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Хмельницьк, Чернівці, Рівне, Вінниця - Україна..

Розгорнути