0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Перетворювач напруги (інвертор) ДБЖ Qoltec UPS 12V 230V 2000W/4000W чистий синус (51943)

14950.00 грн
  • 2 - 3 Days
  • Виробник:  Qoltec
  • Код товару:  56954-50
Оплата
Оплата

Готівкою, Безготівковими, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

Доставка
Доставка

Доставка поштовими службами!

Обмін/повернення
Обмін/повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Перетворювач напруги (інвертор) ДБЖ Qoltec UPS 12V 230V 2000W/4000W чистий синус (51943)

Інвертор ДБЖ Qoltec 2000 Вт / 4000 Вт

Qoltec 51943 - це пристрій, що поєднує в собі перетворювач напруги, ДБЖ та зарядний пристрій для акумуляторів. Він має дві мережеві розетки, сумісні з європейськими вилками, порт USB, РК-дисплей, два вентилятори та світлодіоди, що сигналізують про роботу пристрою. При підключенні до 12-вольтової батареї інвертор отримує необхідну енергію для живлення підключеного 230-вольтового пристрою. У свою чергу, при підключенні безпосередньо до мережі 230 В пристрій автоматично переходить в режим зарядки акумулятора. А при виявленні збою в електромережі пристрій автоматично переходить в режим ДБЖ, використовуючи енергію, накопичену в акумуляторі.

Не втрачайте живлення в дорозі

Qoltec 51943 ідеально підходить як джерело живлення для кемперів або караванів під час подорожей. Плануєте тривалий відпочинок у кемпінгу або на березі озера і шукаєте спосіб підключити ноутбук або зарядити телефон на яхті? Інвертор можна використовувати не тільки під час подорожей, але і як аварійне джерело живлення, наприклад, для підтримки роботи печі центрального опалення або для живлення обладнання в якості ДБЖ.

З інвертором Qoltec ви можете живити свої пристрої будь-де та насолоджуватися зручністю. Цей розумний пристрій має USB-порт і розетки, до яких можна підключати електричні пристрої. Ви можете безперешкодно зарядити телефон, ноутбук або підключити будь-який інший пристрій. Зверніть увагу, що вхідна потужність не повинна перевищувати 85% від номінальної потужності інвертора.

Висока якість і надійність

Корпус Qoltec 51943 виготовлений з високоякісного алюмінію, стійкого до ударів і механічних пошкоджень. Водночас він ефективно розсіює тепло, що в поєднанні з вентилятором допомагає забезпечити оптимальну робочу температуру. Це ідеальний вибір для людей, які полюбляють довгі подорожі. Інвертор також оснащений низкою функцій безпеки, які гарантують повний захист підключених пристроїв:

  • UVP - захист від низької напруги на виході,
  • SCP - захист від короткого замикання,
  • OVP - захист від занадто високої вихідної напруги,
  • OCP - захист від перевантаження по струму на лінії,
  • OTP - захист від перегріву.

Характеристики:

- Вхідна напруга    12 V
- Вихідна напруга    230 V
- Корисна потужність    2000 W
- Пікова потужність    4000 W
- Кількість мережевих розеток    2 шт.
- USB-порти    1 шт.
- Захист від короткого замикання (SCP); Тепловий захист (OTP); Захист від перенапруги (OVP); Захист від зниженої напруги (UVP); Захист від перевантаження по струму (OCP)
- Світлодіодний індикатор; Вбудований світлодіодний дисплей; Вентиляторне охолодження; Вбудований запобіжник; Чиста синусоїда
- Ширина    460 мм
- Висота    90 мм
- Глибина    210 мм
- Вага    5500 g
- Код виробника    51943

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.

Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.