0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Змішувач Axor Starck Organic 240 для раковини без зливної арматури / хромований 12013000

42865.21 грн
  • Уточнюйте
  • Виробник:  Axor
  • Код товару:  45687-1
Оплата
Оплата

Готівкою, Безготівковими, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

Доставка
Доставка

Доставка поштовими службами!

Обмін/повернення
Обмін/повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Виробник: AXOR
Колекція: STARCK ORGANIC
Категорія: Змішувачі
Тип продукції: Змішувач для умивальника
Матеріал: латунь
Колір: хром

Змішувач "Axor Starck Organic 12013000" - це новий підхід до взаємодії з водою. У ньому вдало поєдналися дизайнерський задум, екологічність, технологія та економічність. Французький дизайнер Філіп Старк втілив у змішувачі для раковини максимальний функціонал при мінімалістичному дизайні. При його виготовленні він надихався природою, саме тому кран для води так нагадує гілки дерев. Колекція "Axor Starck Organic" стала зразком природної енергії та екології.

Філіп Старк поєднав рукоятку змішувача та корпус і зробив їх одним цілим. При цьому конструкція має довершений вигляд з різним положенням вентилів. Температура води регулюється верхнім вентилем - на корпусі, а напір - нижнім, на носику. Адже ми рідше регулюємо температуру, тому змішувач дозволяє зберегти необхідну температуру при наступному користуванні.

Змішувач для раковини має широкий струмінь, завдяки 90 маленьким отворам. А витрати води при цьому значно менші, аніж в інших змішувачів: при стандартному потоці - 3.5 л/хв, при посиленому - 5 л/хв. Всередині конструкції вода не має прямого контакту з внутрішньою поверхньою змішувача, тому у питну воду не попадають домішки свинцю та нікелю.

Також доступний змішувач "Axor Starck Organic" з меншою висотою корпусу
Змішувачі
Вид включення Одноважільний
Вид монтажу Зовнішній
Тип змішувача На 1 отвір
Колір змішувача Хром
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Умивальник Miraggio VIOLA 1000 L MIRASTONE GRAY
new

10473.00 грн

Немає в наявності