0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Змішувач Axor Starck V 140 для раковини хромований 12112000

65217.61 грн
  • Уточнюйте
  • Виробник:  Axor
  • Код товару:  45678-1
Оплата
Оплата

Готівкою, Безготівковими, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

Доставка
Доставка

Доставка поштовими службами!

Обмін/повернення
Обмін/повернення

Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Виробник: AXOR
Колекція: STARCK V
Категорія: Змішувачі
Тип продукції: Змішувач для умивальника
Матеріал: латунь
Колір: хром

Змішувач для умивальника "Axor Starck V 12112000" - це новинка 2016 року, яка швидко підкорила весь світ. Її розробник - всесвітньо відомий дизайнер Філіп Старк.

Це витончений змішувач для раковини у стилі "мінімалізм" зі скляною колбою органічної форми. Скляний вилив виготовлений з кришталю, він повертається у різні сторони та легко знімається, тому його зручно мити у посудомийній машині. Кран для умивальника "Axor Starck V 12112000" створює особливу форму води, адже потік води спершу закручується у маленький вир, а потім витікає із носика. При цьому весь процес візуально доступний, оскільки змішувач зверху повністю відкритий та прозорий. Дизайн моделі нагадує перший весняний струмок або талий льодовик. Кожний неодмінно знайде для себе свою асоціацію.

Ручка моделі для зручності може розміщуватися з лівої чи правої сторони. Витрати води становлять всього 4 л/хв, завдяки обмежувачу потоку. Також доступний змішувач "Axor Starck V" з високим корпусом для накладної раковини
Змішувачі
Вид включення Одноважільний
Вид монтажу Зовнішній
Тип змішувача На 1 отвір
Колір змішувача Хром
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Змішувач для кухні GRANADO Oviedo Inox

1599.00 грн

Немає в наявності